• Despeses d’enviament:
  Les despeses d’enviament són 5’95€ excepte 15€ a les illes i 17€ a Europa.
 • Enviament de les comandes:
  Fem un enviament setmanal, i aquest és tots els dimecres de l’any, excepte festius. Les comandes tardaran en arribar a les vostres cases un màxim de 10 dies* des de la realització del pagament.

* En el cas de no trobar a la persona receptora, l’empresa es posarà en contacte mitjançant trucada telefònica per fer efectiu el lliurament, el dia i hora que el client trie. Per aquest motiu és important facilitar un número de telèfon i registrar una adreça on el client es trobe habitualment. Si transcorreguts 15 dies l’empresa de missatgeria no aconsegueix localitzar al client, aquesta comanda serà retornada i cancel·lada. Així que, el client perdrà tota la opció de recuperar aquest producte.

 • Canvis i devolucions:
  Per canviar o tornar un producte, el termini és de 20 dies laborables des de la rebuda de la comanda. Per fer efectiva la devolució dels diners, el producte haurà de ser tornat amb l’embalatge de plàstic original.
  També es poden realitzar canvis i devolucions en qualsevol concert.
  Si el canvi és degut a un error nostre o per algun defecte de fabricació del producte, nosaltres assumim totes les despeses.
 • Guia de talles:
  Tant les samarretes com les dessuadores són unisex. A continuació, podeu veure les mides aproximades en cm.

 

single-image

Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres: merxandatge@/